Gigaset A 690 IP Ασύρματο Τηλέφωνο
Gigaset A 690 IP Ασύρματο Τηλέφωνο

Gigaset A 690 IP Ασύρματο Τηλέφωνο

Gigaset A 690 IP Μια βολική λύση για επικοινωνία VoIP με εξαιρετική ποιότητα ήχου HD

  • 3 κλήσεις ταυτόχρονα (2 VoIP + 1 PSTN)
  • Υποστήριξη για 6 ακουστικά και 6 λογαριασμούς VoIP
  • Εξαιρετική ποιότητα ήχου HDSP
  • Τηλεφωνικός κατάλογος για 150 καταχωρήσεις
  • Ανοιχτή συνομιλία
  • Σίγαση ήχου σε επιλεγμένες ώρες - ημέρα / νύχτα
  • Σίγαση ανώνυμων κλήσεων
  • Παρακολούθηση δωματίου (Babyfone)
  • Χρόνος ομιλίας / αναμονής: 12/180 ώρες
2.A690IPBLA
Παράδοση σε 4-30 ημέρες
112,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-30 ημέρες


Credit module TBI Bank 1.0.11
 

To Gigaset A 690 IP προσφέρει δύο τρόπους κλήσης. Με δυνατότητα διπλής λειτουργίας, μπορείτε εύκολα να μεταβείτε από τη σταθερή κλήση στην VoIP με το πάτημα ενός κουμπιού. Χωρίς την ανάγκη χρήσης του Η/Υ σας. Αξεπέραστη ποιότητα ήχου που προσφέρει η τεχνολογία HDSP ™. Yποστηρίζει τη χρήση πολλών γραμμών . Έτσι έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε έως 6 ακουστικά και 6 λογαριασμούς SIP , ακόμα και διαφορετικών παρόχων. Το Gigaset A 690 IP μπορεί να υποστηρίξει τη ταυτόχρονη κλήση 2 γραμμών VoIP και μίας σταθερής. Έτσι τρία μέλη της οικογένειας μπορούν να συνομιλούν ταυτόχρονα με τρείς ξεχωριστές γραμμές. ECO DECT + για μηδενική ακτινοβολία

Για την Αθήνα

 - Τα προϊόντα θα αποστέλλονται εντός 2-3 εργ. ημερών και απαραίτητα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του πελάτη με τους υπεύθυνους πωλήσεων της εταιρείας μας. Εξαίρεση θα αποτελούν προϊόντα, τα οποία δεν θα είναι διαθέσιμα στις αποθήκες των προμηθευτών μας την χρονική στιγμή της παραγγελιάς.

 - Για αγορές προϊόντων αξίας άνω των 100 ευρώ, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ από φορτηγά της εταιρείας μας (εντός ΑΘΗΝΩΝ ).

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ "ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ" " ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ"

Για αγορές μικρότερης αξίας ή για το υπόλοιπο Αθηνών το κόστος ανά αποστολή κυμαίνεται (αναλόγως βάρους η όγκου) από 5 έως 25 ευρώ προ της παραδόσεως. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Τα έξοδα αποστολής και μεταφοράς σε περιπτώσεις όπου απαιτείται ανυψωτικό μηχάνημα επιβαρύνουν σε κάθε περίπτωση τον πελάτη.
  • Τo κόστος εγκατάστασης πλυντηρίων ρούχων αφορά την περιοχή των Αθηνών και το κόστος είναι 15€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

 - Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας χωρίς χρέωση. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα πρέπει να βεβαιωθεί μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

- Αποστολή με courier ή με πρακτορείο μεταφορών.
 - Τα έξοδα αποστολής με courier βαρύνουν τον πελάτη και είναι ανάλογα της περιοχής & του όγκου του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής σε κάθε περίπτωση ορίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

 - Για τις συσκευές μεγάλου βάρους (π.χ. ψυγείο, πλυντήριο κτλ) γίνεται αποστολή μόνο με πρακτορείο μεταφορών και η επιβάρυνση του πελάτη είναι αναλόγως βάρους, όγκου και χλμ απόστασης και σε κάθε περίπτωση ορίζεται από το πρακτορείο. Το κόστος των μεταφορικών περιλαμβάνει τη μεταφορά από πρακτορείο σε πρακτορείο.

Η παραλαβή του προϊόντος από την μεταφορική εταιρεία θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης του πελάτη με τους υπεύθυνους του καταστήματος. Στην περίπτωση αποστολής με πρακτορείο δεν γίνεται δεκτή η πληρωμή με αντικαταβολή οπότε θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση του ποσού παραγγελίας σε τραπεζικό λογ/σμο της εταιρείας μας.

Υπενθύμιση : Οι τιμές των κλιματιστικών δεν περιλαμβάνουν το κόστος εγκατάστασης και θα συμφωνείται προ της αγοράς του προϊόντος με τον πελάτη. Για τα ηλιακά συστήματα πχ. ηλιακοί θερμοσίφωνες το κόστος μεταφοράς και εγκατάστασης ορίζεται από την προμηθεύτρια εταιρεία κατά περίπτωση.

No reviews

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης:

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση

Η ιστοσελίδα μας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τη χρήση cookies.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συναινείτε στην χρήση Cookies από εμάς. Διαβάστε περισσότερα.